menu close menu

Wat ?

Een 24 urenloop op en rond de site van J. Cortès, Pannenbakkerstraat 1, 8852 Zwevegem-Moen. De bedoeling is dat er gedurende 24 uur beweging is op het parcours. Het afgesloten parcours is reeds uitgestippeld en verbindt het domein Cortès met dorpje Zwevegem-Knokke.

Animatie, drank- en eetgelegenheden worden voorzien. “Radio Vader” en “The Times”, lokale coverbands, zorgen voor de muzikale omkadering.

Er wordt ook gedacht aan de kinderen: naast de 24 urenloop wordt ook een Kidsrun georganiseerd. De Kidsrun gaat door op zaterdag 21 april tussen 15u00 en 18u00. Dit op een afgesloten parcours. In het Kidsvillage zullen de kinderen zich met plezier kunnen uitleven: springkastelen, grime, Studio 100-figuur, gezelschapsspelen, …

Kortom, een familie-event dat gekoppeld wordt aan een goed doel . Alle opbrengst gaat naar vzw Dr. Jean-Marie Bergen, een vereniging met als doel het financieel ondersteunen van projecten ter verbetering van de oncologische zorg van patiënten en het wetenschappelijk onderzoek op het vlak van oncologie (kankerkunde).